Subject: Steel Klubtagság

2010.02.17. 08:44 mailvadasz

From: Steel Gym
Date: 2010/02/16
Subject: Steel Klubtagság
To: Hegedűs Dezső

Tisztelt Hegedűs Dezső!

2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt !

Köszönöm,

Vass "Jimmy Steel" Imre Árpád

Tulajdonos - Steel Gym

From: Hegedűs Dezső
Date: 2010/02/16
Subject: RE: Steel Klubtagság
To: Steel Gym

Tisztelt Vass "Jimmy Steel" Imre Árpád!

Panaszkönyvi bejegyzésem:

Havi bérletet váltottam edzőtermükbe (csupán azért, hogy kipróbáljam és tapasztalataim alapján éves bérletet váltsak. 1., az öltözőben olyan szekrényt kaptam, amiben egy összeragadt férfialsó volt. 2., rám esett a fekpad rúdja és hiába kértem fennhangon segítséget, 5 percbe telt, mire kaptam is. 3., non-stop edzőteremként nem tudom elfogadni, hogy hajnali 2-kor nincsenek teremfelügyelők. 4., a tejturmix romlott volt, másnap délig fostam tőle, szabadságot kellett kivennem.

(Intézkedés mező)

a., a havibérlet árát kérem vissza, b., a napi béremet kárpótolják!

(E-mail cím)

Panaszomhoz hozzátenném, hogy a kishölgy a recepciós pultból (nem kis hölgy, elég kidolgozott, és szúrós izzadtságszagú, de ez nem tartozik a panaszhoz, csak jelzem, hiszen ügyfélkapcsolati munkát végez, amiben fontos az ápoltság), úgy vette le rólam a rudat, hogy talán "nem is csodálom, ezzel a girnyó testtel" megjegyzést mormolt el! Az ilyesmi is megengedhetetlen, fizető vendég vagyok, nem mindegy, mennyire kidolgozott? PONT azért járTAM volna termükbe, hogy kidolgozzam magam. EZEK után természetesen máshol teszem ezt!

Kérem panaszom megnyugtató megoldását!

Üdv,

Hegedűs Dezső

 

From: Steel Gym
Date: 2010/02/16
Subject: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Hegedűs Dezső

Kedves Dezső!

Engeddmeg ,hogy sport társként tegezzelek ,amúgy is szerintem Én vagyok az időssebb ! Elolvastam ,amit írtál ! Az nap Vanda lányom volt műszakba ,emlékszikis az esettre .Beszéltem Vele. Bármennyire is kisportoltt ,Ő ,mint nő ,nem megy be a ffi öltözöbe ,ezt megértheted. Mi férfiak ,pedig márcsak ilyenek vagyunk .Csajozunk ,eddzünk . Melegitő-nacóhoz énse hordok alsó gatyát ,sokkal kényelmessebb ,ha érted mire gondolok. Teis ott hagyhattad volna az alsódat ,tudod mi férfiak ,milyenek vagyunk. De bocs ezért !

Fontosnak tartom ,hogy az olyan kezdők ,mint Te ,Személyi Edző-vel kezzdje a gyurást .Te ezt nemtetted meg .Pedig javasolt ,és én személyesen is szivessen foglalkoztam volna ,Veled ! Akkor nem fordultvolna elő ,hogy olyan súly-jal szeriazol ,ami meg haladja a képességeid . Vanda a tévedésed után a segitségedre volt ,levette Rólad a hatvanat ( 20 + 20 + rúd ) és felis ajállotta ,hogy melletted marad.

Fiziologiai tény ,hogy az edzés során megnő az izmok oxigén-ellátása ,és a test energiáit az izom-munkára koncentrálja. Lassabban működik pl . az emésztés is .Az edzés után elfogyasztott energia ( és folyadék ) egy része pótolja az elveszitettekett és a folyadék veszteségett. A banán turmix a felgyorsult anyagcserédnek köszönhetően szaladt át Rajtad .

Azt javaslom ,gyere eddzeni ,Én itt leszek ,és gondoskodom róla ,hogy minden rendben menjen .Az első hónapban ,a rossz tapasztalatod miatt ingyen kapod a Személyi Edzést és Edzés Tervet !

Hívj fel ,lezsirozzuk!És még valami ! Aki eddz ,izzad .Aki izzad ,keményen eddz . Aki keményen eddz ,eredményes ! Vanda lányom országos 4.-ik ! Ezért érdemes izzadni !

Szevasz,

Vass "Jimmy Steel" Imre Árpád

Tulajdonos - Steel Gym

 

From: Hegedűs Dezső
Date: 2010/02/16
Subject: RE: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Steel Gym

Kedves "Steel" Imre Árpád!

Elhiszem mindazt, amit írtál, de sajnos lentiek nem válaszok a panaszomra, csupán magyarázkodás. Még egyszer leírom; öltözői higiénia nulla, ügyfélkezelés nulla, diarrhea 1! Az első - és sajnos az utolsó - nap tapasztalata.

Ha nem haragszol, élnék a 72 órás garancia jogával, és kérném vissza a havibérlet árát! Nem is nagyon szeretnék vitába bocsátkozni veled a kérdésben.

Megértésedet és intézkedésedet köszönöm, üdv,

Hegedűs Dezső

 

From: Steel Gym
Date: 2010/02/16
Subject: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Hegedűs Dezső

Na idefigyelj ,Te kis buzigyerek !Én próbáltam segitteni !Kivizsgáltam a Panaszodat és NEM TALÁLLTAM JOGOSNAK !Pont !Ha akarsz ,jössz eddzeni ,örülj neki ,hogy nem zárlak ki a Club-ból !

Vass "Jimmy Steel" Imre Árpád

Tulajdonos - Steel Gym

 

From: Hegedűs Dezső
Date: 2010/02/16
Subject: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Steel Gym

Kedves Vasember!

Egy nagy lófaszt! Pénzt borítékba recepción, HOLNAPRA! Buzizd a kis kokszos kopter haverjaidat, akik valószínűleg a szájukat törölték abba az alsóba, amit találtam! Izomagyú paraszt!

D.

 

From: Steel Gym
Date: 2010/02/16
Subject: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Hegedűs Dezső

TEKIS GECI! Mekkereslek ,bazdmeg !Velem Te ne szarozz ,én 2-szeres Magyar Bajnok vagyok ,elismert Testépítő !A címed ittvan a Panaszkönyv-ön ,majd elbeszélgettünk Személyessen!

Jimmy

 

From: Hegedűs Dezső
Date: 2010/02/16
Subject: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Steel Gym

Keress, zsíragy! Szerinted a valós címemet írtam rá? Majd fotózok a teraszról, ahogy bejárjátok a lakóparkot a buta bulldog arcotokkal, aztán megy ki a netre! Istenem, mekkora faszagy vagy! Tudod mit, hagyjuk a bérlet árát! Megérte, hogy belemondjam a pofádba: baromállat vagy, a vessző ELÉ teszed a szóközt, és büdös a lányod, mint a szar!

 

From: Steel Gym
Date: 2010/02/17
Subject: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtagság
To: Hegedűs Dezső

Megtalállak ,girnyó geci !

170 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dezsomail.blog.hu/api/trackback/id/tr1001765281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cathcart_ezredes 2010.02.17. 08:53:21

Csak remélni tudom, hogy Dezső tényleg hamis címet írt oda, bár lehet már benne némi rutin ahhoz, hogy ne így nyírassa ki magát. (Én hülye vagy 10 percig betűztem a panaszkönyvet, aztán lejjebbgörgetek, és csak akkor veszem észre, hogy ott van gépelve:) )

onedin kenedi 2010.02.17. 09:03:22

Nem tudom eldönteni, hogy Dezső most bátor volt vagy vakmerő... szorítok, hogy megússza...

airween 2010.02.17. 09:03:59

Ki vagyok én hogy kételkedjem a levelezés hitelességében :), de Árpi helyesírása minden hihető szintet alulmúl...

múvemáccsó 2010.02.17. 09:10:25

"büdös a lányod, mint a szar" :))))
egy utolsó döfés a magyar bajnok papa szívébe...

és a helyesírással Dezsőnek csak annyi a baja, hogy a vessző ELÉ tesz szünetet....:)

komcsik_haza! 2010.02.17. 09:16:47

Dezső lanyhul, itt nem ő volt az első aki sértegetette a másikat :)

Gróf Úr 2010.02.17. 09:18:56

Dezső méltó módon zárhatta volna a konfliktust egy "keresgélj, vakegér, fegyvertartási engedélyem száma: X nnnnnn, jó kutatást! PS: legalább 15en gyertek, mert az első 14 szarul jár! utána tárat cserélek :)"

Janovszki Zsolt 2010.02.17. 09:20:17

azér' "Dezső" is elborult a végére... Aki 60 kiló alatt bennragad, attól egy kicsit erős ez a stílus "Iron Jimmy"-vel szemben, legyenek bárkik is a nevezettek. Igazából a tag lányával kapcsolatos állásfoglalás miatt féltem kicsit, drukkolok, hogy élve megússza...

helixP 2010.02.17. 09:21:24

Holnapi bejegyzés: látlelet :))

Eric_Cartman 2010.02.17. 09:28:18

Profi munka, tele apró gyöngyszemekkel. Köszi!
"A banán turmix a felgyorsult anyagcserédnek köszönhetően szaladt át Rajtad" a hígfosás művészi kifejezése.

Plumper 2010.02.17. 09:30:27

mit kell parázni? jogosan egy ujjal sem érhet hozzá egyik ember a másikhoz. az egyiknek követelése van, pont, viszont sértegette a másikat. ez megint más tészta, de az izomagyú akkor sem mehet "kiverni belőle a szart", mert hiába sokkal kisebb nála a Dezső, jogos önvédelem alapján megvédheti magát akár fegyverrel is.

CsakLóri 2010.02.17. 09:31:40

Minden nap jól indul, ha itt kezdek!
Nem lesz valamikor "Dezső válaszol" rovat a rajongóknak?

sazjo 2010.02.17. 09:31:47

Valaki belinkelhetné a lány képét! ha ennyire eredményes tuti van róla valahol fotó :D

szagergo 2010.02.17. 09:32:03

Huhuhú. :D Na kíváncsi leszek, hogy lesz-e ennek folytatása, esetleg látlelet vagy valami. :D

Dax 2010.02.17. 09:33:25

Teljesen jól járt el a kondi vezetője, dezső bekaphatja, mellesleg kurva nagy a poszt :D

Comté ex C. 2010.02.17. 09:33:29

@airween: szerintem pont ettől válik hitelessé. Sajnos...
Dzső RLZ

Janovszki Zsolt 2010.02.17. 09:35:47

@Plumper:
az is tény viszont, hogyha valakinek feltett szándéka, hogy kiveri az összes fogadat, akkor tisztában van azzal, hogy nem jogosan jár el, de ez az esetek döntő többségében egy percig sem érdekli. A jogos önvédelemnek meg ugye sokszor láttuk, hogy 'arányosnak kell lennie', nem egy nem két feleséget ítélt már el a bíróság azért, mert a részeg alkoholista férjét 5 év folyamatos bántalmazás után leszúrta azzal, hogy puszta kéz ellen a kés nem arányos...
Egyszóval akkor, ha egy ilyen csávó ezért akarna megtalálni, kicsit sem nyugtatna meg, hogy jogosan egy ujjal sem érhet(ne) hozzám. :)

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.02.17. 09:36:36

Kicsit mutathatna tiszteletet Dezső - nem látta a falon azt a Steel-t ábrázoló, megsárgult, szamárfüles Flex magazin posztert '92-ből?!

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.02.17. 09:36:59

@Plumper: Jézusom... azért a jog meg az utcai gyakorlat között van különbség. A kopaszagyú ekék elraknak télire, és kész. Nincs önvédelem.

Plumper 2010.02.17. 09:44:29

@Janovszki Zsolt: a jogos önvédelem gázfegyver vagy lőfegyver esetén különösen fennáll, felülírva az arányosság elvét, mivel eleve ilyen célra kaptál rá engedélyt. szarok a magyar törvények, de nem ennyire. ha jogosan használod a fegyveredet, lehet pár izzasztó pillanatod a bíróságon, de inkább, minthogy egy kőbunkó egy életre nyomorékká tegyen.

@raves: de, van önvédelem.

lepermessiah 2010.02.17. 09:49:53

hangosan röhögtem...elképesztően jó!

buddha 2010.02.17. 09:51:20

ti ezt elhiszitek???

órarugógerincű felpattanó 2010.02.17. 09:51:22

Az első Dezsős, amin röhögtem. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.02.17. 09:53:46

Mekkora jó fej volt a Jimmy Steel! Egy hülye ez a Dezső én mondom.

Borotvált Kiwi · http://hirszerzo.hu 2010.02.17. 09:57:31

Zseniális poszt, Iron Jimmy helyesírásáért és vesszőhasználatáért külön jár a plusz pont.

bambamacska · http://blogokhelyett.blog.hu/ 2010.02.17. 10:02:14

A fele környékén kezdtem azt hinni, hogy ma Dezső jófej lesz. hehe. de nem... viszont Jimmy Steel simán übereli idiótaságban

Dubito 2010.02.17. 10:05:29

Csak remélni tudom, hogy az egész kitaláció, és magyar emberek nem süllyedhetnek ennyire mélyre.

Mindkét oldal : bunkó balkáni tahók

buddha 2010.02.17. 10:06:30

@Sün‼: hát nekem nem igazán élethű...

koschwarz 2010.02.17. 10:07:39

ez van ha vadparasztokat eresztenek egymásnak. jót nevetünk rajtuk. :)))

albert1 2010.02.17. 10:09:34

A vesszőhasználat autentikus megjelenítése adja meg Jimmy Steel szövegének igazi ízét! Tényleg van egy ilyen írási stílus...

beaaaa 2010.02.17. 10:10:07

sajnos sok edzőteremre igaz a nulla higiénia...
segíteni? ingyen? maguktól? ember, ez magyarland...
személyi edző, pézéééé...
NAPIJEGY....
Nyilván a teremtulaj sem atomfizikus, de nem is azért nyitott termet. Ez az ország nem máltai szeretetszolgálat, sajnos a szolgáltatást sokan úgy értelmezik, hogy "itt a bót, ha kell, gyere, vegyél, ha nem teccik mennyé máshova"... ezt sajna tudomásul kell venni...
Lehet ellenkezni, lehet emberkedni, neten főleg, kilométereket írni az önvédelemről, de ha 4-5 120+ os csávó körbeáll, hadonászhatsz a gázpisztolyoddal... feldugják a seggedbe, és elsütik....
szájkarate.....

Harley 2010.02.17. 10:11:57

Köszönjük Emese !
Hát még a könny is kijött a szememből , röhögve irom a bejegyzést .A párom is a napokban kezdett neki nagy dirrel durral az edzésnek , most jött meg ,együtt derülünk a sztorin .Megkérdeztem hogy hogy hivják a tulajt ,mer' ha netán Dezső a szentem ,mán' menek is bevásárolni ,katana ,AK ,stb ,für alle falle ! Talán csak az nyújt némi vigaszt ,hogy nem vagyok olyan nyápic tipus ,118kg 195 cm , nehány év Kyokusinkai karate ,bár a fene tudja ,ha Dezső bá' berág ,nem ártana úvatosnak lennem :)

órarugógerincű felpattanó 2010.02.17. 10:14:11

@Harley: Bazzeg Árpi, miért nem a saját neveden írsz, lebuktatnak a szóközök a vessző előtt. :D

KaszaP · http://kaszapf.blog.hu 2010.02.17. 10:14:52

Nekem kicsit kezd szétesni a karakter. Nálam Dezső úgy jött le, mint egy nagy darab tahó, aki focin lerugdos embereket, meg benyúlkál a bárpult mögé a diszkóban. Mindkét esetben nyíltan vállalva, hogy lepofozzák.
Ehhez képest ez a hatvan kilós dolog nem illik a képbe. A levelezés vége annál inkább.

Janovszki Zsolt 2010.02.17. 10:18:09

@Plumper:
Értem én, hogy védd magad, de azért nem árt tudni, hogy a gázpisztoly hamis biztonságérzetet adhat, de vannak arcok, akik röhögve átgyalogolnak rajta, és ha egyszer rájuklőttél, háááát nem lennék a biztosítási ügynököd. :)

kerikak 2010.02.17. 10:18:50

@KaszaP: lehet csak a szája nagy :)

SimiTomi 2010.02.17. 10:19:14

Jimmy Steel, ehhehhe...

V.A. 2010.02.17. 10:20:12

A legjobb,amit ma olvastam, vidámabb a napom.Dezső meggyilkolásáról ki ad majd hírt?

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.02.17. 10:24:01

A Dezső (már ha létezik) egy fasz! Alap, hogy napi jegyet kell venni az első néhány alkalommal! Ha meg már ekkora barom volt akkor tegye csak félre az önérzetét és járja le azt az egy hónapot! na mondjuk most már ne:)
Mégis mit várt, hogy ha elkezd okoskodni valakinek ilyen faszságokkal akkor kinyalják a picsáját? Ha annyira akarta azt a pénzt vissza akkor miért nem állt oda személyesen az edző elé? De ez csak a bérlet árára vonatkozik mert ez a "fosás miatt fizessék ki az elmaradt keresetet" baromság egy kicsit erős! Amúgy hogyan bizonyítaná? Vinne egy kis közjegyző által hitelesített aznapi fost vagy mi a picsa?

Az edzőnek csak az róható fel, hogy így felkapta a vizet. Ki kellett volna röhögni a kis szerencsétlent! Egyébként meg ha megfigyeljük akkor először próbált korrekt lenni, megjegyezném, hogy a aszemélyi edzés nem két forint...

fade 2010.02.17. 10:24:04

Instant klasszikus:
"baromállat vagy, a vessző ELÉ teszed a szóközt, és büdös a lányod, mint a szar!"

Szénné röhögtem magam, kurva jó :)))

KaszaP: Nem tudom neked honnan jött le az hogy Dezső nagydarab, én pont ilyen kis girnyó, sunyifejű, alattomos patkánynak képzeltem mindig is. A pofája nagy csak, amikor benyúlt a pulton át, ott is kidobták mint egy darab szart. Aztán csak pattogott mailben az ingyan cd miatt :))))

fric 2010.02.17. 10:24:51

FBM Dezső! Hogy lehet ilyen csúnyán írni. Vagy 10 percig betűztem a bejelentőt :)

hubertusz 2010.02.17. 10:24:59

Nem havibérlettel kell kísérletezni, ha egy terembe szeretnénk majd esetleg járni. Biztos beengedtek volna egy próbaedzésre kedvezményesen.

Indításból mellen ragad fekvenyomáskor a rúd... Bizony ez azt mutatja, hogy kezdővel van dolgunk, akinek veszélyesen nagy az önbizalma.
/Egyes termekben aláíratnak az újonnan érkezőkkel rövid oktatási anyagot, pont az ilyen problémák elkerülésesre és a felelősség korlátozására. Nagyon javaslom ennek a gondolatnak szíves tanulmányozását a terem részéről./
Még a nagy gyakorlatú és hót profi (a sor végtelen) fekvenyomók is kérnek edzőtársi, vagy teremedzői segítséget, biztosítást, ha a súly olyan, amit nem tudnak biztosan kezelni.

Turmix. Nem biztos, hogy bármi alkotóelem romlott volt. Nehéz eset, mert egyes turmixokra nem minden szervezet reagál jól. Felszívódási zavar, allergia is lehetséges a háttérben.
Az alsógatyát nem a tulajdonos hagyta a szekrényben, az szinte biztos. Hanem egy másik tehénnél szocializálódott vendég, erről mindenki tudna mesélni. Nagy az Isten állatkertje.

A levelezés mindkét részről igen méltatlanná fajult sajnos. Nagy kár.
Nyilvánvaló, hogy egy sportoló nem verekszik és nem él vissza a másik ember személyes adataival. De ő is emberből van, aki a retorika szintjén most egy kicsit elvesztette a fejét. Nem kellett volna ennyire kihozni az a sodrából. /Konfliktuskezelés még dolgozni kell rajta/
Látszik, hogy bajnokunknak nincs gyakorlata a vesszők és a fogalmazás világában. De a testépítésben van, az biztos!! Én örömmel tanulnék tőle!

KaszaP · http://kaszapf.blog.hu 2010.02.17. 10:29:40

@fade: Én a focist olvastam először. Anno velünk is játszott egy srác, aki teljesen így viselkedett, nagyjából azzal azonosítottam a karaktert.
Meg persze azért, mert én valószínűleg egy kis girnyó, sunyifejű, alattomos patkány vagyok, ergo fel sem merül bennem, hogy konditerembe menjek.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2010.02.17. 10:30:07

Szerintem simán olvasható a panaszkönyvi bejegyzés. :)

Bejgli 2010.02.17. 10:31:01

Istenem, mekkorát röhögtem! :)

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2010.02.17. 10:31:28

Muhahaha, a legjobb poszt eddig.
Kommentek meg főleg :D:D

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.17. 10:32:26

Ez szopóka... Jelzem nálunk ezért van a vevőnek igaza.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.02.17. 10:33:16

Kiváló dramaturg lenne kettőjükből, együtt!!! :-)Egyszerűen tökéletes a hangulat fokozása.
...csak ahhoz ki kellene békülniük :-/

shamir 2010.02.17. 10:33:41

Dezső sajnos nem ismerte fel, hogy kettőjük közül Jimmy a domináns hím. Lehet, hogy az ikuja magasabb, de ebben az esetben ez mit sem ér. Több tiszteletet kedves Dezső! HAJRÁ JIMMY!!!

answer 2010.02.17. 10:38:46

@Dubito: süllyednek még ennél sokkal mélyebbre is. :D

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.02.17. 10:38:52

...és elképzeltem a fószert, ahogy saját súlyának a kétszeresével a torkán, próbál kihörögni a recepcióra :-)

Dave_bloghu 2010.02.17. 10:40:32

Jimmy Steel a bunkóbb, mert próbálta kezelni a helyzetet, de egy levéllel később ő kezdett el anyázni. Miből állt volna azt mondani, hogy ok itt a lóvé, de attól még járd le a havi béletet nyugodtan. Paraszt vevők mindig vannak. Kezelni kell. A lánya büdösözéséért azért egy saller kijár Dezső úrnak.

rakpartiróka 2010.02.17. 10:47:47

Dezső! Keresel másik edzőtermet? Már tudod, mit kell nézni, szagolni!

TraceR 2010.02.17. 10:50:31

@anyahajókabinajtóhajtogató: Ember, láttad hogy milyen blogon jársz? Vagy te is testépítő vagy?

Celtic 2010.02.17. 10:52:39

Ez a Jimmy Arpy ugye nem rokona a Zambo csaladnak? Mert akkor kienekelik Dezsobol az osszes problemajat...

Celtic 2010.02.17. 10:53:27

Jaigen, es visongva rohogtem + probaltam eltalalni a kezirast. Hat, "also" helyett "zakot" olvastam, de ugy nagyjabol sikerult.

untermensch (törölt) 2010.02.17. 10:56:26

Emberek! Ez puszta költészet. Nem hiszem el, hogy nem jött le senkinek, hogy ez egy olyan poszt, mint amilyen a tardán meg a modoroson szokott lenni. Ezek igen precízen megírt karakterek, de semmiképpen sem kell tartani attól, hogy Jimmy bá a testi épségét veszélyezteti bárkinek.

Törböly (törölt) 2010.02.17. 10:59:16

Ez a vasember nekem a legrokonszenvesebb. A kis girnyó blogger a 60 kilóval szánalmas.

Celtic 2010.02.17. 11:00:01

@hubertusz: Nahat, csak nem ifj. Farkas Gyulahoz van szerencsenk, alneven?

vincere 2010.02.17. 11:00:05

@anyahajókabinajtóhajtogató: :)))))))))

ez nagyon jó poszt volt megint, Jimmy Steel helyesírásán sírva kell röhögni...

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.02.17. 11:01:54

@TraceR: Ember, akkor most ne legyen véleményem vagy mi? Testépítő vagyok-e? Igen is meg nem is. Heti 4 karate edzésem van, szoktam mellette konditeremben is edzeni de nem mindíg (öreg is vagyok meg sok dolgom is van), maximum heti 2-3 alkalommal... Sokat köszönhetek a testépítésnek, többek között egy 46kg-os fogyást edzéssel és helyes táplálkozással valamint egy rossz vércukor szint normalizálódást. Attól, hogy valaki lejár edzeni még nem lesz bunkó. Még a profi versenyzők között is van egyetemi tanár, matematikus vagy orvos...

Gyugyó 2010.02.17. 11:04:47

Vajon hol van Vass "Jimmy Steel" Imre Árpád terme? Eddig nem találtam.

vincere 2010.02.17. 11:05:54

@Celtic: nem, más kategória.
én nagyon jól szórakozom!! :)

Borcsika 2010.02.17. 11:08:04

hát kérem ez lenne a nagy magyar valóság?!
komlyan mondom, hogy nehezemre esett olvasni ennek a "Vasembernek" a levelét, mert a helyesírási hibák egymás seggébe lógtak.
És nem elég, hogy egy tanulatlan, faragtlan tuskó, de még a tetjábe igénytelen is, mint a hegyi kecske. Már miért lenne az normális, hogy egy fiatal lány úgy izzad, hogy nem lehet megmaradni mellette, és még be is szól.

hubertusz 2010.02.17. 11:12:55

@Celtic: Nos, ahhoz még sokat kellene fejlődnöm! :)

The Green Manalishi (törölt) 2010.02.17. 11:13:22

Dezső, hülye fasz vagy... Mint már többen jelezték, ha ajánlás vagy szemrevételezés alapján nem vagy biztos a teremben, vegyél napijegyet! (Van, ahol pl. az első alkalom ingyenes...)
1. a szaros gatya gáz, de erről sokkal jobban tehet a tahó, aki otthagyta. Ettől függetlenül elvárható, hogy ilyen ne forduljon elő, de hát végül is a WC- kefe használata is komoly gond a legtöbb helyen.
2. Nem akkor kell segítségért sikoltani, ha már rádszakadt a súly, hanem előtte megkérni valakit, hogy figyeljen, ez sem túl bonyolult. A pultos meg nem feltétlenül vesz észre, nem is ez a dolga. Valószínű segített volna, ha előre megkéred.
3. "teremfelügyelők" talán a koncentrációs táborokban voltak, edző sehol nem kötelező. Ha személyi edzőt kívánsz, fizesd meg!
4. Ha te romlott tejből készített turmixot iszol, vagy elhaltak az ízlelőszerveid, vagy szimpla idióta vagy. Valószínűbb, hogy nem bírja a fehérjeturmixot a szervezeted, nem szokott hozzá, stb.
Steel Árpi sem volt éppen egy akadémiai tag, de Dezső meg egy igazi kis okoskodó gyökér.
Már ha az egész igaz volt.

rakpartiróka 2010.02.17. 11:20:51

Dezső! Megint sokan elmondták a tutit! heheheh Szerintem Brigivel kéne fekve nyomnod, nem?

Celtic 2010.02.17. 11:24:15

@hubertusz: Sztem elerted azt a szintet, legalabbis a fenti postban :)

Celtic 2010.02.17. 11:24:57

Na, megyek dolgozni, nyit a terem, en leszek a recepcios. Talan ma egy idiota sem teved be az alsogatyajat lobogtatva :(

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.02.17. 11:26:20

Megjegyezném, hogy manapság már alap, hogy nem tejjel hanem vízzel isszuk a turmixot! A tejecske a babáknak való:)

Hercegnő21 2010.02.17. 11:28:22

Szeretünk Dezsőőőő!:)

hubertusz 2010.02.17. 11:29:00

Lehet, hogy az egész sztori úgy, ahogy van, kamu?!

moli 2010.02.17. 11:34:09

pedig jimmy steel elso valasza nagyon korrekt, talan meg a homar kommentezoinek is megfelelne.

vic 2010.02.17. 11:40:38

megnyugtató, hogy Jimmy Steel el tudta olvasni Dezső emailcímét... pláne, hogy megtévesztő módon ki van írva, hogy "kukac"...

Tarkin kormányzó 2010.02.17. 11:43:35

a következő gondok vannak csak:

1. nem létezik ilyen edzőterem
2. nem létezik Vass Imre Árpád nevű versenyző
3. nem létezik Imre Vanda nevű versenyző, de még Vanda sem.

Ez meglehetősen szűk kör. Itt persze nem azokra a papucsos kis jedi-kre gondolok akik 3 órán keresztül csinálják a koncentrált bicepszet.

teddyde 2010.02.17. 11:44:39

@sazjo: Természetesen megtalálható a neten Vanda képe, mégis csak országos negyedik! www.strangesports.com/images/content/104546.jpg

fülesbagoly 2010.02.17. 11:55:05

@anyahajókabinajtóhajtogató: Javaslom, olvasgasd végig a blogot. Egészen gyorsan rá fogsz jönni, hogy mifán terem Dezső. A poszt jó, sírva röhögtem a Dezső lezáró levelén. :) Várom a folytatást.

hááááát 2010.02.17. 12:06:54

Dezső a bátor.:) Jót nevettem.

szepi79 2010.02.17. 12:06:57

nekem itt két a blogon 2 forrása van a gyönyörnek :D az egyik maga a post, a másik meg kommentek, főleg azok, akik nem vágják elsőre, hogy ez kamu, és meg akarnak magyarázni mindent, no meg beszólni dezsőnek :D

B@nális coitus 2010.02.17. 12:16:12

kamu sztori, de jót röhögtem én is, a Vasember tud ám helyesen írni :-DD

vincere 2010.02.17. 12:20:58

@szepi79 - Harciteknős idomár: én már nem is tudom, melyik tetszik jobban :))

Bellagio 2010.02.17. 12:27:16

Kibaszottul unalmas mar, hogy kamu bejegyzesekkel van tele a blog.hu.

Irjal regenyt inkabb bazmeg, abbol meg penzed is lesz.

Eric_Cartman 2010.02.17. 12:43:48

@vic: azért írta Dezső bátyánk a Panaszkönybe a "kukac"-ot betűvel, hogy ne találják meg a spam-ek a mail-címét.

Arvedui 2010.02.17. 12:49:23

Jimmy Steel most hívott, este megyünk!!!!
vigyázz Dezső!

:DD

white_widow · http://bunti.blog.hu 2010.02.17. 12:56:23

@Arvedui: Hozzám az előbb már becsengettetek. Kurvára nem tudtam, hogy egy telepen lakom vele...

dr.kakaósbögre 2010.02.17. 12:56:29

ez a Dezső egy amatőr balfasz.

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.02.17. 13:02:43

Hát ez brutális. :D
Már dezső első levelének a helyesírása előre vetítette a lehetséges folytatást. :)

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.02.17. 13:03:43

Bár az a gyanúm, hogy ez is csak egy nagy kamu. :)

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.02.17. 13:10:24

@Bellagio: akkor minek olvasod?? OLvass regényt inkább, akkor legalább megnyugszol :)

Bellagio 2010.02.17. 13:13:15

@raves: hidd el, olvasok. Nyugodtabb is vagyok tole :)

calvin&hobbes 2010.02.17. 13:27:08

@teddyde: Na ez azért már.... a levelezés olvasása közben szimplán leettem magam, annyira röhögtem de a kép láttán nagyon csúnyán félrenyeltem... és összeköhögtem a képernyőmet :(
:D :D

laccc 2010.02.17. 13:43:32

Kurva jó a poszt !!! :D Aki meg szarfaszú meg sír a kondiba az kussoljon. :D

Bornyitó 2010.02.17. 13:51:20

A Mailvadász most már Panaszkönyvbejegyzésvadász is egyben:)

Ha összetűzésre kerülne sor én persze Dezsőnek szurkolok:D Esküszöm megkedveltem ezt a girnyót. Osszad Dezső!!!

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.02.17. 13:52:57

@andreasue: asszem a 7kerben, de egyébként csodálkozom, hogy egy Moore szintű cég nem biztosít a munkatársaknak ingyen fitnessbérletet a Metropolitan City Wellness & Spa-ba!

Dezső. 2010.02.17. 14:09:53

@calvin&hobbes:

Érthetetlenek vagytok számomra.

Mint sokat dolgozó adózó állampolgár úgy érzem, semmiféle nevetséges dolog nincs abban, ha rámesik a rúd éjjel kettőkor

Az izomagyú lánya meg inkább menne oroszlántápnak, bár az oroszlán is sírva enné meg a cupákjait!

Dezső. 2010.02.17. 14:11:14

@kakaósbögre:

Ilyen nick-el balfaszozol? Engedd meg, hogy nevessek!

Dezső. 2010.02.17. 14:12:32

@anyahajókabinajtóhajtogató:

Ezt mondd annak a mangalica Vandának! Ő keverete!

Dezső. 2010.02.17. 14:13:56

@rakpartiróka:

Ma megint marha vicces vagy, de inkább csak marha!

Füredi 2.0 (törölt) 2010.02.17. 14:14:34

Baszki a kommentelőknek sikerült rátenni egy lapáttal. "NINCS is ilyen konditerem", meg "NINCS is is Vanda nevű versenyző". A végén még azt is kiderítik, hogy nem is volt Dániában Hamlet nevű királyfi.

Dezső. 2010.02.17. 14:15:28

@R.:

Nem volt R, NEM VOLT!

Molcsa 2010.02.17. 14:18:35

istenem ez a dezső mekkora barom, persze jó értelemben.
imádom, még ilyet plox!!!

Vudulány 2010.02.17. 14:19:16

Ugyan, emberek, lehet, hogy Dezső csak az országos negyedik Vandához képest girnyó:)

Mátyáskirály 2010.02.17. 14:29:45

A kételkedőknek ajánlom a rádió interjút!
Ez is zseniális volt! "a lányod büdös mint a szar" - nagyon nagy oltás!:))

mashbp 2010.02.17. 14:38:38

Vasemberke biztos bejönne Briginek. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.17. 14:41:12

@moli:

Ja ja, ill. tegyük hozzá, h a jelek szerint Dezső is egy Homáron szocializálódott ultra-tudatosch fogyasztó.

@Bornyitó:

Jimmy beszkennelte és csatolta a mélben.

selyemhegedu 2010.02.17. 14:48:42

@hubertusz: te most hotkomolyan azt gondolod hogy Dezsonek gond van a konfliktuskezelesevel?

teeeenyleg? :)

Dezső. 2010.02.17. 14:53:24

@Vudulány:

Valóban, a bicepszem 45-ös. Egész jó. Te, teccik a fotód, remélem most készült. Van kedved talizni ? Tudod, leülünk, dumcsizunk, tea süti, ilyenek. Na?

Toll (törölt) 2010.02.17. 14:54:55

"...Lassabban működik pl . az emésztés is..."
"A banán turmix a felgyorsult anyagcserédnek köszönhetően szaladt át Rajtad"

Most akkor felgyorsult, vagy lelassult az a franya anyagcsere?

tőzegmalac 2010.02.17. 15:01:50

Megnéztem Vandát, blokkolnám. A tanyán meg van kút:)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.02.17. 15:09:25

Nagyon jó volt. Kár, lenne Dezsőért, ha agyonvernék. És mailvadász: hogyan kapod el a leveleket? Nem gondolkodtál még azon, hogy ez illegális? :P

Bornyitó 2010.02.17. 15:19:57

@S'hark: Arra a levelezésre lennék kíváncsi, amikor Dezső rájön h lopják a leveleit, és anyázza a Mailvadászt. Na az lenne az anyázások netovábbja:D

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.17. 15:24:05

Dezső, te nagyképű csipszar! Annyit legalább tudhatnál, hogy a nők természetes kipárolgása valójában izgatólag hat egy heteroszexuális férfi számára, hisz a benne található feromon tudósít arról, ha kúrhatnékja van neki. Persze ebben a műanyag világban, ahol mindenki a homoszexuális divattervezőkről elnevezett parfümöket spriccköli magára, már semmin sem lepődik meg az ember...

Schzücscheschz 2010.02.17. 15:44:03

Megvan a trió akik már keresik Dezsőt...
www.steelgym.com/

kerikak 2010.02.17. 16:44:49

@S'hark: remélem ez még messze van :) és addig is belekukucskálhatunk Dezső céges leveleibe is, mert az is nagyon érdekelne :DD

LarryUnderwood 2010.02.17. 17:16:48

@Dubito: @beaaaa: @anyahajókabinajtóhajtogató: @Borcsika: @Tarkin kormányzó: @Bellagio: Dezső levelezései mindig megvidámítják a napomat, de az igazi vidámság a ti kommentjeitek olvasásakor jön meg. Az nagyon üt.

Ja! Dubito! Te meg egy hazátlan, gyökértelen bunkó vagy!

fagzal 2010.02.17. 17:52:50

Árpi ,helyesírása tőkéletess emúláció! :)

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.02.17. 18:10:39

Te jó isten, melyik leftdick hiszi azt, hogy életszerű életviteli tanácsot kellene adni egy fiktív karakternek egy "irodalmi" blogban? "Hajolj bele a hajamba, dúdold bele, hogy..." életvezetési tanácsokat osztogatok a blogokban, mindegy, milyenben.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.02.17. 18:11:46

Jó írás, kicsit valóban sztereotípre sikerült. Izomagy vs. netokoska.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.02.17. 18:32:16

Minden igaz, amit Dezső ír, csak a neveket visszafelé kell olvasni, mert megváltoztatta.

HaKohen 2010.02.17. 19:39:32

Nahát! Még mindig van egy kalap kommentelő, aki vérkomoly tanácsokat osztogat és vérkomolyan dühöng.

Legalább lenne köztük valaki, aki fölajánlja edzőtermiöltözőszekrénybenhagyottszarosgatyakimosóésvasalómosodaiésvasaldai szolgáltatását.

Hátha Steel mester vagy netántán Dezső igénybe venné.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2010.02.17. 19:47:22

Két dolog miatt váltam végleg rajongóvá.

Egyik, az "Én" nagy kezdőbetűvel. Klasszikus.

A másik, aki papíron is fél a spambotoktól.

Gratula!

Ooorsi 2010.02.17. 20:09:53

összeesek, először megszakadok a blogon, utánna meg ezeken az ostobenkókon :D
Köszönjük Dezső, keretet adsz a hétköznapoknak!!

Celtic 2010.02.17. 20:23:21

@Pók: Tenyleg, mindketto poen hatalmas volt :) Feltunt ugyan, de a story mellett elhalvanyult ez a ket gyongyszem :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.17. 20:33:56

Steel Vasember Imrének és barátainak, és Mailvadásznak ajánlom a ma kapott ratyiságot: Kreatív Blogger Díj. Semmire nem jó, de tiszteletem jele.

oszkarsag.blog.hu/2010/02/17/kreativ_oszkarsag

Országos negyedik :)) Barátom, akinek Wanda lánya szeptemberben született, örülni fog a posztnak. :)) És remélem, 1 éves korára kigyúratja a little muffot, legalább vádli szintjén.

AvgDvl 2010.02.17. 20:53:25

Dezső végre könnyű ellenfélre akadt.

szommiska 2010.02.17. 21:49:41

Egy Dezső sztori így teljes, a kommentekkel. Ha egyszer Dezsőt eladnák rabszolgának, a fél társaság gyűjteni kezdene a kiszabadításáért, mint egykor Isaurának.

Te vagy a legjobb Dezső!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.17. 22:04:47

@Pók:

"A másik, aki papíron is fél a spambotoktól."

Nono kérem, nem lehet elég óvatos az ember.

Mert mi van, ha a guglisok egyszercsak beszkennelik azt a papírt, majd karakterfelismerővel feldobják a complaints.google.hu-ra...?

Ravasz ez a Dezső.

vincere 2010.02.17. 22:13:05

@Bubbie: azt hittem, ezt már nem is lehet fokozni, erre maga Dezső is megjelenik...

Ooorsi 2010.02.17. 22:14:27

"Dezső: nem név, ez egy életforma" :D

Mr.Brooks 2010.02.18. 01:44:35

A kondiról bővebben, ugyanazon írótól:

tarda.blog.hu/2009/03/06/huszonot_4

Sírvaröhögős fajta...:D

zsóka45 2010.02.18. 07:14:25

egyértelmü,hogy" dezsőmail "egy fikció,de az már nem egyértelmü basszátok meg,hogy ennyi valódi dezső van a kommentelők között!

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2010.02.18. 10:32:35

@HaKohen: Khm, kérem, hogy aki vállalná a kitisztítását a szaros/gecis alsógatyáknak, jelentkezzen, szívesen árulnánk a webshopunkban (úgyis illik a profilunkba). De most komolyan :))))))))).

Qkuriq 2010.02.18. 14:05:43

Ez nagyon jó !!!
Az izom és az IQ háborúja.
Szét röhögtem rajta az agyamat... :)

Coyote82 2010.02.18. 15:25:01

egyszeruen mindent visz :))) bearanyozta a napomat.

equium 12345 2010.02.18. 20:30:44

ez nagyon jo es egyben nagyon szomoru is

HaKohen 2010.02.18. 20:48:16

@Repülő Majom:

"szívesen árulnánk a webshopunkban (úgyis illik a profilunkba)"

Mármost kit árulnátok? a szaros/gecis gatyákat? avagy azokat, akik jelentkeznek hogy kimossák őket?

Két-két gatyát összekapcsolhatnátok kufirc-kapcsokkal (utóbbi ára ugyebár 2.450 HUF), és akkor legalább a kétszeresét elkérhetnétek ettől az együttes kütyütől. A kütyüshopban úgysem találtam semmilyen gatyát. (Vagy rossz helyen kerestem? A kutyushopban kellett volna kutyára átalakítható gatyaként keresni?)

Na most, ha a kitisztításra jelentkezőket árulnátok, akkor ez túl magas ár értük.

Jomagam 2010.02.20. 01:01:44

azon gondolkozom, hogy megkéne irni "Jimmy Steel"-nek, hol lakik pontosan ez a gyökér Dezső. Ugyanis egy másik blogján ahol a házban szenved valamit, ott van ajtószám pontosságra a cime.... Ez egy akkora gyökér ember, hogy megérdemelné, hogy ez a Jimmy Steel jól szétverje azt a tudálékos okoskodó fejét.

kelehen 2010.02.20. 13:15:29

@Jomagam: ez jó ötlet volt, én megírtam neki

mme piros · http://www.piroslampa.net 2010.02.20. 23:28:03

@airween: Akkor te még nem leveleztél ügyfelekkel vagy userekkel, nekem napi szinten jön hasonló helyesírással email :)

Kriszko 2010.02.23. 11:42:28

Steel Gym:

Nézzétek mag az ARGO című magyar filmet, abban fellelhető: Tézeusz' kincskeresésének első állomása: lemegy a kondiba a haverhoz kocsit szerezni.

sorica123 (törölt) 2010.02.24. 15:20:09

@szommiska: a többi rabszolga gyűjtene, hogy kiszabadítsák:)

bonobonohu · http://bono.hu 2010.03.12. 12:47:11

ki ez a Dezső? ez itt most fake vagy real?
énmárnemhiszekelsenkineksemmit.

2010.03.12. 16:17:06

@Bono: Nem fake !
Szórol szóra igaz.

bonobonohu · http://bono.hu 2010.03.12. 19:06:26

@Kulics: az kizárt dolog(, mert nem tudom)! :-D
azóta elolvastam a többi postot is, és kijelentem, hogy fake. :-P
de azért jó. :-)

hate77_7 2010.03.14. 00:44:15

hÁt ez álat volt ,köszzönöm .Nekkem ez a keddvencem ,de nagyon várom ,hogy mi lessz a következő ! :) Csak így tovább Dezső, ne legyél fasz!

harapós mókus 2010.03.27. 12:25:12

és büdös a lányod mint a szar... hát ez volt nálam a csúcs :D

Tony Almeida 2010.04.19. 23:27:30

Most fedeztem fel ezt a blogot...

Sírógörcsöt kaptam :DDD

Hülye aki elolvassa! 2014.01.23. 11:40:36

Most, 2014-ben újraolvastam az egész blogot és sírok a röhögéstől! Zseniális!!!

Celtic 2017.12.25. 10:54:32

@Hülye aki elolvassa!: En meg 2017 Karacsonyan mulatom ezzel az idot :) Olyan a blog, mint a jo bor: az idovel csak nemesedik :)
Zsenialis ma is es minthogy a sztorit mar tudom, raerek lassan, izlelgetve olvasni, minel tobb apro poent felfedezve.

exilis 2019.08.02. 21:15:15

És most 2019-ben is ugyanolyan élmény újraolvasni :)

Hegedűs Dezső Hegde 2024.01.03. 18:50:03

Kamu az egész, a steel nem vasat jelent!

Dezsőmail faq

Hegedűs Dezső szeret levelezni. Mailvadász szeret leveleket elkapni. Dezső ír, Mailvadász elkapja és kiteszi ide.
Mit tudunk Dezsőről?
Mit tudunk Mailvadászról?
Levél Mailvadásznak

Mondd ki!

Friss topikok

süti beállítások módosítása